Vill du också synas högre på Google?! Då är sökordsoptimering rätt väg att gå.
Vi hjälper dig med följande steg:

Steg 1 Nulägesanalys:

Under nulägesanalysen tittar vi närmare på ert företags hemsida och kollar på bland annat sidrankning idag, uppbyggnad och innehåll samt bestämmer vilka insatser som behöver genomföras.

Steg 2: Sökordsanalys

Vi tar fram cirka 5 sökord som är högrelevanta då en potentiell kund söker efter er. Vi utgår sen ifrån relevanta sökord i er bransch, företagets verksamhet, produkter och tjänster för att hitta vad som skulle ge bäst effekt för att öka er synlighet.

Steg 3: Hemsideoptimering

Eller en så kallad on-page-optimering handlar om att nyttja resultatet från sökordsanalysen så att texter, bilder, länkar och annat innehåll på hemsidan använder sig av sökorden på bästa sätt. Här ändrar vi även så att metataggar och metabeskrivningar är uppdaterade och kopplade till relevanta sökord.

Steg 4: Google My Business

Google My Business ger dig direktkontakt med kunderna, oavsett om de letar efter dig på Google Sök, Maps eller Google+. Vi hjälper er att presentera ert varumärke där kunderna söker er. Det hjälper er att få fler lojala kunder som dessutom delar sin uppskattning genom betyg och recensioner för att rekommendera er till andra.

Steg 5: Google AdWords

Google AdWords är en tjänst som ”garanterar” att din hemsida visas på första sidan vid en sökning. Du lägger upp en budget och betalar för antal klick in på er sida. Vi hjälper dig att skapa kampanjer med relevanta sökord, demografi m.m.

Steg 6: Uppföljning

När bas arbetet är genomfört så mäter och följer upp utvecklingen av arbetet. Självklart får ni en rapport efter era önskemål.